Uw (klein)kinderen helpen met de overwaarde op uw woning

Is uw woning meer waard dan uw hypotheek? Dan kunt u de overwaarde van uw woning verzilveren. Door de overwaarde op te nemen kiest u voor meer financiele vrijheid. U bepaalt zelf wat u met het geld doet.

Wilt u uw (klein)kinderen financieel onder-steunen, uw woning verbouwen, levens-loopbestendig maken, verduurzamen of gewoon een prettige aanvulling op uw pensioen? SocioHypotheek geeft u als enige hypotheekverstrekker in Nederland de mogelijkheid uw (gunstige) huidige hypotheek te behouden bij het afsluiten van een overwaarde hypotheek.

Via de 65+ overwaarde hypotheek ontvangt u een prettige aanvulling op uw pensioen. Het vermogen dat u heeft opgebouwd met uw huis, zit zoals men dat in de volksmond zegt: ‘vast in de stenen’. Aan de hand van de verzilverhypotheek haalt u het geld uit uw stenen.
Belangrijk om te weten Uw woning blijft uw eigendom. U mag zo lang in uw woning blijven wonen tot dat u zelf anders besluit. U betaalt geen rente. De rente wordt opgeteld bij uw hypotheek-schuld en die wordt betaald bij de verkoop van de woning. Op het moment dat uw woning wordt verkocht en uw schuld hoger is dan de woningwaarde schelden wij de restant schuld kwijt.

Uw mogelijkheden bespreken
Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Op onze website kunt u uw eigen over-waarde hypotheek eenvoudig berekenen. Wilt u liever in gesprek met een onafhankelijk financieel adviseur bij u in de buurt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met een gespecialiseerd overwaarde adviseur. Het eerste gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.
Tel: 085 210 08 11 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - www.sociohypotheek.nl

SocioHypotheek