Verblijf in één van de prachtige Chalets in de buurt van Ootmarsum

Aan de rand van natuurgebied “Het Springendal” en nabij het pittoreske kunststadje Ootmarsum ligt Camping & Bungalowpark Bij de Bronnen. De ligging van het park biedt een combinatie van recreatie, historie en kunst, maar bovenal een rustieke omgeving in de groene natuur. De landelijke omgeving maakt camping/bungalowpark bij de Bronnen een geweldig uitgangspunt voor wandel- en fietstochten.

chalet dalzicht 6702De broers Sinyo en Romano verwelkomen u dan ook graag in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, namelijk het Mosbeekdal en het Springendal. Ze staan garant voor een onvergetelijk verblijf, en een schoon chalet. Bedden zijn voor heel belangrijk, daarom is hier extra in geïnvesteerd, zodat u niet alleen overdag tot rust komt, maar ook s ‘nachts.

De chalets beschikken over een douche, toilet, slaapkamer met dubbelbed. Woonkamer met televisie, zitgroep en een compleet ingerichte open keuken. Tevens ligt er in het chalet informatie over Ootmarsum en het Duitse grensgebied. Tennisbaan en rackets aanwezig. De Bronnen heeft een uitstekend restaurant met zeer vriendelijk personeel.

Chalet Ootmarsum Impressie 0023 DSC8957 HDR

Het pittoreske kunststadje Ootmarsum biedt een combinatie van recreatie, historie en kunst, maar bovenal een rustieke omgeving in de groene natuur. De landelijke omgeving maakt de camping/bungalowpark bij de Bronnen een geweldig uitgangspunt voor wandel- en fietstochten.
Boek eenvoudig en veilig online één van de prachtige Chalets in de buurt van Ootmarsum. De chalets vind u op het park Bij De Bronnen in Nutter, 3 km van Ootmarsum en hebben allen een complete uitrusting waaronder zeer goede bedden. Een mooie veranda waar u zich direct thuis voelt en een schuurtje waar u uw dierbare fiets kunt stallen.

Lees meer op chaletootmarsum.nl

En op de boekingssite van Micazu