Rust, comfort en authenticiteit bij Maison de Maître Des-Sens

Het is één van de oudste gedeelten van het historische centrum van Nyons. Je kunt er heerlijk ontspannen op de privé-terrasjes bij het appartement, in de stadstuin of in het bassin voor heerlijke verkoeling. Dat kan allemaal in en rond ons karakteristieke herenhuis.

Tevens kunt u zich laten meevoeren in de stroming van de kabbelende rivier, direct achter ons huis gelegen. Alwaar de monumentale romaanse brug, Le Pont Roman, pal naast ons huis staat te pronken. Hier is het volop genieten van het Provençaalse leven. Winkels, restaurants en vele typische lokale en historische bezienswaardigheden zijn op loopafstand.

De Drôme Provençale nodigt uit voor prachtige wandelingen, indrukwekkende fietsroutes en verbijsterende ontdekkingstochten. Het land van olijven, lavendel, wijn, abrikozen en nog veel meer biologische geteelde producten.

Wij, Nannette en Christon, hebben met trots en enthousiasme, dit indrukwekkende stijlvolle pand in al zijn glorie laten herleven.We hebben er tevens onze touch aan gegeven om het van alle comfort en gemak te voorzien.

Ieder appartement, voor max. 2 personen ingericht, heeft een eigen identiteit gekregen. Welke past in de sfeer van het huis en ook past bij de verdieping waar het zich bevindt. Het historische trappenhuis, verdeeld over 3 etages, biedt aan ieder appartement zijn eigen entree. Maar vooral het uitzicht is adembenemend mooi. Daarnaast is het mogelijk om de gastenkamer ‘Le Bonheur’ te boeken als u wat eerder wilt arriveren of langer wil blijven. Of deze te huren voor een verblijf samen met vrienden.

A bientôt chez Maison de Maître Des-Sens en Drôme Provençale
www.dessens-nyons.com