Ontdek de Veluwe!

Kom genieten op het bungalowpark de Rietberg in Epe midden op de Veluwe! Het park is omringd door bos en heide, dé perfecte plek voor liefhebbers van rust en ruimte. De Rietberg beschikt over 20 stenen bungalows en 2 chalets. De huizen liggen verspreid over het bungalowpark en zijn geschikt voor 2 tot 12 personen en natuurlijk van alle moderne comfort voorzien...

Ook staan de bungalows en chalets op grote kavels midden in de natuur waardoor u als gast veel privacy heeft. U kunt genieten van vogels, eekhoorns en soms zelfs herten die het park passeren. Veluwe ontdekkenHet park de Rietberg ligt aan de rand van het gezellige dorp Epe. Op de Veluwe valt nog zoveel te ontdekken! De natuur is hier eindeloos: bossen, heidevelden en recreatiegebieden als het Veluwemeer. Staat u vroeg op, dan heeft u kans om oog in oog te staan met groot wild. Uitstapjes naar Paleis ’t Loo, de Apenheul of Burgers Zoo zijn gemakkelijk te maken.

Of wilt u liever een dagje winkelen? Steden als Apeldoorn, Deventer en Zwolle zijn dichtbij. Bungalowpark De Rietberg is dé perfecte uitvalsbasis om de Veluwe te verkennen. “Kleinschalig, knus, keurig verzorgd en midden in de natuur gelegen park”, “Bungalows staan mooi ruim opgezet dus rust en veel privacy voor iedereen”, zijn enkele reacties van enthousiaste bezoekers die u al voor gingen. Nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom!

Bungalowpark de Rietberg
Jagtlustweg 13, 8162 NJ Epe
T : 0578 - 61 26 15
M: 06 - 51 49 23 73
M: 06 - 29 16 59 30
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.derietberg.nl
Het gehele jaar geopend