Winactie! NaturalSenz wasmiddelen, beter voor het milieu en net zo krachtig

NaturalSenz Waspoeder heeft veel pluspunten voor een milieuvriendelijke was. Het is volledig biologisch afbreekbaar en reinigt bij lage temperaturen. Het is vrij van microplastics en verpakt in FSC-karton in plaats van plastic. Het bevat geen water en wordt in Nederland geproduceerd: dat scheelt in transport. Het bevat ook geen producten van dierlijke oorsprong. Informatie: www.naturalsenz.eco

Wat natuurlijk ook heel belangrijk is: NaturalSenz Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zorgen voor een stralend schone was. Ze zijn net zo krachtig als andere wasmiddelen en dankzij een uitgekiende samenstelling zorgen ze al bij een wastemperatuur van 20 graden voor een uitstekend resultaat. Dat scheelt in energieverbruik en dus uitstoot van CO2.

Vegan Society keurmerk
Veel wasmiddelen bevatten dierlijke eiwitten en vetten. Bijvoorbeeld het ingrediënt sodium tallowate, verzeept rundvet. Dit zorgt ervoor dat je was flink gaat schuimen. De producten van NaturalSenz zijn voorzien van het Vegan Society keurmerk: ze bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en zijn niet getest op dieren.

Dermatologisch getest
In een onderzoek met verschillende natuurlijke waspoeders, uitgevoerd door het onafhankelijke testinstituut Eurofins ATS is NaturalSenz als beste getest voor een superschone was. Omdat kleding langdurig in direct contact staat met je huid zijn de waspoeders van NaturalSenz dermatologisch getest met goed resultaat.

NaturalSenz DuoDe waspoeders bestaan voor meer dan 98% uit natuurlijke ingrediënten. Doelstelling is 100%, maar omdat naast gezondheid en milieu ook waswerking belangrijk is gebruikt NaturalSenz enkele ingrediënten waar nog geen 100% natuurlijk alternatief voor beschikbaar is. Alle ingrediënten van NaturalSenz zijn volledig biologisch afbreekbaar en voldoen aan de strenge eisen van Ecocert. Klik hier voor het overzicht van alle ingrediënten en hun werking.

Informatie
Alle producten van NaturalSenz zijn online verkrijgbaar via www.naturalsenz.eco. NaturalSenz Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur, consumentenadviesprijs € 9,59.

Over NaturalSenz
NaturalSenz wasmiddelen worden gemaakt door Senzora, een Nederlands familiebedrijf dat al in 1969 als eerste fabrikant een fosfaatvrij wasmiddel op de markt bracht. Senzora is in Nederland de enige aanbieder die dit soort producten helemaal zelf ontwikkelt en produceert.

NaturalSenz is als natuurlijk wasmiddel gecertificeerd door Ecocert, de geaccrediteerde partij die controleert op naleving van de Europese ecologische eisen. Het keurmerk van de Vegan Society geeft de garantie NaturalSenz een vegan wasmiddel is. Ga voor meer informatie naar www.naturalsenz.eco

Vijftig+ Magazine winactie: Maak kans op een doos wit en bont waspoeder van NaturalSenz ter waarde van € 19,18 Ga naar winacties, vul de gegevens in en vermeld NaturalSenz!