Vijf feestelijke concerten in het AFAS Circustheater Scheveningen! Een prachtig kado voor de Feestdagen!

Met enorm succes wordt voor het 40e jaar de concertserie Sterren aan Zee in het AFAS Circustheater Scheveningen georganiseerd waarvan een deel van de opbrengst aan KWF Kankerbestrijding wordt gedoneerd. 

Vijftig + Magazine geeft haar lezers € 5,- korting op de toegangskaarten! 
Te weten de Platina rang, gouden rang, 1e rang en 2e rang kaarten. Bel de Theaterkassa 0900 9203, dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 22.00 uur of ga naar de website www.sterrenaanzee.ntk.nl Vermeld bij de reservering de promotiecode: sterren2023

Komt u van ver dan heeft u de mogelijkheid om 1 minuut van het theater voordelig te overnachten in het Fletcher hotel via www.fletcher.nl

Maandag 11 december 2023 - 20.00 uur:
'n Kerstavond met Frans Bauer & Sieneke en orkest

Groot feestelijk concert wat gevierd wordt dat Frans precies 30 jaar geleden bekend werd na het optreden in het Circustheater. In december deze concertserie precies 40 jaar bestaat en eind december Frans 50 jaar wordt. Na dit grootste
kerstspektakel een feestelijke after party met kerstliedjes, champagne of
speciale kerstdrankjes..... Na afloop krijgt iedereen een fotokaart kado!

Maandag 8 januari 2024 - 20.00 uur:
Het grootste Elvis concert van Nederland met de gehele uitvoering van de Aloha show

Voorstelling Elvis 1173 x 640 px Aangepast

De bekende Elvis vertolker, Kees Versluys, door Elvis fans betiteld als een van de beste Elvis vertolkers van Europa, zal met zijn 20 koppig The Elvis in Memory orkest de gehele uitvoering van de Aloha show ten gehore brengen. En dat alles op de dag van Elvis'verjaardag met voor het concert en na afloop de grootste expositie van Elvis verzameling uit de USA met diverse diverse Cadillacs rond het theater en Jukeboxen in het theater. Kortom; voor 1 dag omgetoverd tot compleet Elvis theater !

Maandag 5 februari 2024 - 20.00 uur:
Groot jubileumconcert Ruth Jacott
Met Band in het kader van 40 jaar Sterren aan Zee concerten

Voorstelling Ruth Jacott 1173 x 640 px Aangepast

In dezelfde prachtige zaal van het Circustheater, waar ook de musical Aida wordt uitgevoerd. De zaal zal dan ook voor 1 dag geheel omgetoverd worden om dit feestelijke jubileumconcert groots te vieren !

Maandag 1 april 2024 (2e Paasdag) - 14.00 uur:
De grootste hits van de wereldster Adele gezonden door Adele Project

Voorstelling Adele Project 1173 x 640 px Aangepast

Haar nieuwste Wereldshow Las Vegas komt naar Europa en dus ook naar Nederland en alleen naar het prachtige Circustheater in Scheveningen. Een regelrechte kopie van de wereldberoemde ADELE in hét geweldige Adele Project. De internationale pers is dan ook lovend:

'Alsof je Adele zelf hoort en ziet. 10 sterren !!!
'Adele Project is een adembenemende wereld sensatie'
'Adele Project is niet voor niets uitgeroepen tot de beste Adele sound en look a like van de wereld'.

Maandag 1 april 2024 (2e Paasdag) - 20.30 uur:
Feestelijk slotconcert De Bevers Dichtbij met Corry Konings & groot orkest

Voorstelling De Bevers Dichtbij 1173 x 640 px Aangepast

Van succesvolle reallife soap naar het Circustheater Scheveningen. Op het succes van De Bevers staat geen maat maar het leuke is dat John de Bever en Kees er zelf erg nuchter onder blijven. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg is hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook mee naar Scheveningen waar ze hun grote slotconcert gaan geven. Met Corry Konings zal hij verschillende duetten zingen uit John zijn meeslepende repertoire en beloofd het één groot muzikaal spektakel te worden.