Ontdek de magie van Kerstmis met Familie De Boer

Al bijna 70 jaar zijn wij de trotse kwekers van prachtige Nordmann kerstbomen. Onze rijke geschiedenis begon met de oprichter en onze overgrootvader, Hendrik De Boer, die met gezond boerenverstand en toewijding de allereerste Nordmann kerstbomen liet opgroeien na de Tweede Wereldoorlog. Zijn authentieke aanpak en ongeëvenaarde kwaliteit verfraaiden talloze huiskamers. Nu is het mijn beurt om zijn erfenis, samen met die van mijn opa en vader, voort te zetten.

Ik, Wouter De Boer, nodig u uit om de prachtige traditie van het kiezen van een perfecte Nordmann kerstboom voort te zetten in onze online webwinkel. Geniet van het gemak en de charme van het uitzoeken van uw Nordmann kerstboom vanuit het comfort van uw eigen huis.

Lieve senioren, vier een zorgeloze kerst met onze thuisbezorgservice voor kerstbomen. We leveren zorgvuldig geselecteerde bomen aan uw deur in heel Nederland, en bieden speciale kortingen voor senioren. Geniet van de feestdagen zonder gedoe. Bestel uw kerstboom, mét korting, bij: www.wouterdegroeneboer.nl

wdgbhr1 Aangepast