Flonkerende sterrenhemel verlicht de Royal Christmas Fair

Have a Royal Winter met de Royal Christmas Fair. Van donderdag 7 t/m zaterdag 23 december kun je in het historisch hart van Den Haag onder een flonkerende sterrenhemel van 100.000 lampjes weer genieten van de ultieme kerstsfeer op dé kerstmarkt van internationale allure. Geliefd bij Hagenaars, Hagenezen, expats en bezoekers uit binnen- en buitenland. Dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur en vrij toegankelijk.

Te midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea en sfeervolle winkelgebieden als de Denneweg, de Plaats, het Hofkwartier en het Noordeinde vind je in december de Royal Christmas Fair. Met vele tientallen kersthuisjes, talloze kerstbomen, een verlichte hemel in de vorm van honderdduizend twinkelende LED-lichtjes en de prachtige omgeving staat deze kerstmarkt van internationale allure garant voor de ultieme kerstsfeer. De kerstmarkt op het Lange Voorhout, ‘de mooiste laan van Nederland’, is niet voor niets geliefd bij de expat community. Dampende glühwein, knisperende haardvuurtjes en gezellige muziek maken de totale kerstbeleving compleet.

Friends Buying Candies On Christmas Market

Ambacht & kwaliteit
De Royal Christmas Fair onderscheidt zich door de vele kwalitatieve en ambachtelijke producten in de gezellige kersthuisjes. Van zeepjes en bijzondere kerstartikelen tot houtsnijwerk en schapenvachten. Ook aan de inwendige mens wordt natuurlijk gedacht. Foodtrucks met Duitse curryworst en raclette en gezellige barretjes met heerlijke drankjes maken van een bezoek echt een uitje. Geniet van de vele koren, zingende acteurs en de heuse Christmas Sing-A-Long. Voor kinderen is er een activiteitenprogramma en de dagelijkse aanwezigheid van de kerstman maakt de Haagse kerstmarkt een ware belevenis.

Duurzaam
De Royal Christmas Fair is niet alleen bijzonder gezellig, maar ook steeds duurzamer. Voor stroom werkt de kerstmarkt met een battery pack, de verlichting is grotendeels LED, de afvalstromen zijn gescheiden en er zijn geen plastic glazen of borden meer.

Have a Royal Winter
De hele Haagse binnenstad ademt in december Kerst en is daarmee de ideale bestemming voor een dagje (winter)shoppen. Met winterse evenementen en activiteiten geeft Den Haag haar bezoekers, ondanks de frisse temperaturen en donkere dagen, een warm welkom tijdens Have a Royal Winter.

Praktische informatie
De Royal Christmas Fair is van donderdag 7 t/m zaterdag 23 december dagelijks van 12.00 tot 21.00 uur gratis te bezoeken. De Haagse kerstmarkt is goed bereikbaar per auto, fiets en OV en op loopafstand van het Centraal Station. De drie entrees zijn bij Theater Diligentia, Hotel Des Indes en het Tournooiveld.