Albert Verlinde: "Leef het leven, ook als je succes mocht hebben"

Albert Verlinde is de meester van de musicals. Vele succesvolle producties bracht hij naar de Nederlandse theaters. Momenteel toert de musical Grease door ons land. Het is duidelijk: Albert houdt van spektakel. Er stroomt musicalbloed door zijn aderen. Maar behalve het leventje van glitter en glamour houdt hij zich ook bezig als raadslid voor de VVD in de gemeente Vught.

Wat een energie heeft deze veelzijdige man. Albert houdt ervan om een praatje te maken. In overleg met zijn zus en manager Vivian was een interview voor het Vijftig+ Magazine dan ook snel ingepland.

Interview: Mirjam Preusterink
Foto: Aangeleverd

Albert, hoe gaat het met je?  “Heel goed. Ik heb een aantal jaar geleden de keuze gemaakt om het rustiger aan te doen. Ik werd bijna 60 jaar en ging nadenken over de toekomst. Ik kon het mij financieel permitteren om te stoppen als directeur bij Stage Entertainment en als presentator bij Shownieuws. Ik moest wel wennen en afkicken van het harde werken. Ik heb 30 jaar voor de televisie gewerkt en vele dagelijkse programma’s gepresenteerd."

Verder lezen? Voor € 14,50 per jaar heeft u volledig toegang op vijftigplusonline.nl en kunt u alle artikelen lezen. Klik hier voor een digitaal abonnement.