Ontdek het Boerenleven

Circa 75 boerderijen door heel Nederland zijn op vrijdag 19 en maandag 29 mei geopend voor het publiek. Aan de hand van speelse en educatieve activiteiten laten boeren zien waar Campina-producten vandaan komen en hoe ze met hun bedrijf bijdragen aan een duurzame toekomst. Het is de zestiende keer dat boerenfamilies door het hele land hun erf openstellen voor publiek.

De Campina Open Boerderijdagen bieden iedereen een kans om kennis te maken met het boerenleven. Er zijn verschillende leuke en educatieve activiteiten te doen voor jong en oud, zoals een boerderijrondleiding, windmolen vouwen, blind proeven, schminken en boerderijbingo.

Campina wil met voedzame producten zoals yoghurt, melk en kwark bijdragen aan een sterke start van de dag én aan een duurzamere wereld. Zo worden alle Campina-producten geproduceerd met groene stroom die is opgewekt op het boerenerf. De boeren spannen zich in voor biodiversiteit met bijvoorbeeld de aanleg van een kruidenrijk grasland. Op de Open Boerderijdagen hoor en zie je meer over het reilen en zeilen op de boerderij. De deelnemende boerderijen zijn op vrijdag 19 en maandag 29 mei van 10.00 tot 16.00 uur open voor het publiek. De toegang is gratis. Info over de deelnemende boerderijen: campina.nl/boerderijdagen