Dit zijn de thuisbakkers van het elfde seizoen Heel Holland Bakt!

Tien nieuwe kandidaten strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2024. Op de website van Heel Holland Bakt en op de Instagrampagina worden Aruna, Carla, Dennis, Peter, Pien, Rachida, Rudo, Sandra, Susan en Tim geïntroduceerd. Het elfde seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 28 januari om 20.25 uur bij MAX op NPO 1. En natuurlijk zijn ook André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven weer van de partij.

Foto: De tien bakkers van het elfde seizoen | © Elvin Boer/MAX

Vanaf 28 januari terug op tv
Heel Holland Bakt is vanaf zondag 28 januari terug! Het is het elfde seizoen van het populaire bakprogramma van MAX. Het recept is onveranderd; tien kandidaten proberen juryleden Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven én de kijker te imponeren met hun indrukwekkende bakcreaties. Presentator André van Duin leidt alles in goede banen.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, op zondag 28 januari om 20.25 uur op NPO 1, gaan tien nieuwe bakkers aan de (be)slag. Niet geheel toevallig is ‘beslag’ ook het thema van deze week. Een gevulde cake is de eerste opdracht voor de kandidaten, tijdens de technische opdracht worden Bossche bollen gemaakt en de aflevering wordt afgesloten met een waar financierspektakel.

Nieuwe receptuur Doorbakken
Wat bijna niemand weet is dat er na de opnames van Heel Holland Bakt in het grootste geheim wordt doorgebakken. Robèrt evalueert dan de opdrachten van het seizoen door ze te testen op vrijwilligers. Om de stress, die de amateurbakkers in Heel Holland Bakt ondervinden zo goed mogelijk na te bootsen, krijgen de vrijwilligers te maken met allerlei afleidende factoren: van binnenstormende fanfares tot een vuurspuwer en van Orgel Joke tot Frank Sinatra. Dit alles wordt in goede banen geleid door André en Janny.

Nu kan het publiek dit voor het eerst volgen. In de kakelverse Video On Demand-serie Doorbakken gaan elke aflevering twee vrijwilligers - bekende bakfans - onder leiding van Robèrt de strijd aan in zijn proefkeuken. De serie haakt aan op de thema's en opdrachten van Heel Holland Bakt. Wie bakt de opdracht uit HHB het best na? Je ziet het wekelijks vanaf zondagochtend 28 januari op NPO Start.

Heel Holland Bakt (seizoen 11)
Vanaf zondag 28 januari
Wekelijks om 20.25 uur bij MAX op NPO 1
Presentatie: André van Duin
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven