Plan je fit met Huisarts Stefan

10 miljoen Nederlanders zijn chronisch ziek. Vaak zijn de klachten te verbeteren of te voorkomen met een gezonde leefstijl. Maar regelmatig vervallen mensen weer in hun ongezonde gewoontes. Daarom ontwikkelde huisarts Stefan van Rooijen i.s.m. een team van gezondheidsexperts Plan je fit : een hapklare, stap-voor-stap methode, gebaseerd op wetenschappelijke kennis, om blijvend gezonder te leven. Door de stap voor-stap-aanpak word je bij de hand genomen en werk je op een laagdrempelige en leuke manier in 6 maanden toe naar een gezonde leefstijl die je wél volhoudt. Geschikt voor iedereen: jong, oud, fit en minder fit.

Het Plan je fit boek met de gratis webinars van Huisarts Stefan is een unieke, wetenschappelijk onderbouwde 360 graden aanpak van alle gebieden van gezondheid waarmee je wél volhoudt. Met Plan je fit wordt iedereen stap voor stap in 6 maanden blijvend gezond. Het boek Plan je fit verschijnt 2 januari 2024.

Waarom is het dan zo lastig om gezonde voornemens vol te houden? En wat is eigenlijk ‘gezond’? Het maken van gezonde keuzes is niet altijd even makkelijk. Want welke adviezen moet je nou volgen? Maar vooral: hoe maak je van een gezonde leefstijl een gewoonte? Door het stap voor stap te doen!

In Plan je fit komen alle werelden samen: Inhoudelijke kenniscentra zoals het Voedingscentrum, Vereniging Arts en Leefstijl en Kenniscentrum Sport en Bewegen. Maar ook vooraanstaande experts in Nederland op alle inhoudelijke leefstijlonderwerpen waaronder middelengebruik, stress en ontspanning, slaap, gedragsverandering, voeding en beweging hebben een bijdrage geleverd. Hierdoor pakt Plan je fit je alle gebieden van je gezondheid aan.

Iedereen kan vanaf 2 januari gratis deelnemen aan de Plan je fit webinars en een gratis coachingtraject van 6 maanden door Huisarts Stefan en zijn gezondheidsteam via www.planjefit.nl Je hoeft daarvoor het boek niet te kopen! 

Plan je fit geeft door zijn opzet praktische handen en voeten aan het GALA Gezond en Actief Leven akkoord dat in 2023 werd ondertekend door Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), GGD GHOR, Zorgverzekeraars Nederland (ZN), staatssecretaris van VWS, Maarten van Ooijen, minister van VWS, Ernst Kuipers en minister voor Langdurige Zorg en Sport van VWS, Conny Helder. En Huisarts Stefan adviseert daarbij het Ministerie van VWS over duurzame gezondheid.

‘Plan je Fit. Makkelijker en leuker dan dit kan ik het niet maken’. Huisarts Stefan
Stefan van Rooijen (33) is huisarts en gepromoveerd op de Fit4Surgery methode wat als doel heeft patiënten zo fit mogelijk een operatie te laten ondergaan. Dit keer heeft hij een nog grotere missie: Heel Nederland helpen aan een blijvend gezonde leefstijl.